ГО «Інститут податкових реформ» оголошує набір учасників для проекту «Фінансовий менеджмент для НГО: просто про складне»

29 Травня 2017

Набір учасників для проекту «Фінансовий менеджмент для НГО: просто про складне»

Навчання включатиме такі компоненти:

– забезпечення фінансової спроможності — як спланувати бюджет та зробити організацію фінансово стійкою;

– ведення фіскальної звітності та бухгалтерського обліку — як вести облік та звітування за отриману благодійну допомогу та пожертви, членські внески та інші фінансові і матеріальні надходження;

– роз’яснення юридичних особливостей оподаткування ГО для уникнення проблемних ситуацій та штрафних санкцій при звітуванні у контролюючі органи.

Цільовою аудиторією мають стати представники громадських організацій Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей. При обмеженій кількості учасників пріоритет буде надаватися представникам ГО, які працюють з внутрішньо переміщеними особами (ВПО), та проживають/працюють у віддалених від обласних центрів районах.

Дводенні тренінги відбудуться:

1. м. Харків – два дводенні тренінги:

а) 26-27 червня – перша група

б) 28-29 червня – друга група

2. м. Запоріжжя – два дводенні тренінги:

а) 10-11 липня – перша група

б) 12-13 липня – друга група

3. м. Дніпро – два дводенні тренінги:

а) 24-25 липня – перша група

б) 26-27 липня – друга група

Організатори беруть на себе витрати пов’язані з проведенням тренінгів та харчуванням.

Учасники проекту самостійно покривають витрати, пов’язані з проїздом та проживанням.

Для реєстрації на участь у проекті необхідно надіслати анкету (формуляр доступний за посиланням: формуляр анкети) на ngo.ipr@gmail.com до 18:00 15 червня 2017 року. Формат підпису файлу анкети: “Прізвище_місто”. Запрошення на тренінги отримають лише відібрані учасники.

Довідка:

Проект «Фінансовий менеджмент для НГО: просто про складне» реалізується ГО «Інститут податкових реформ» в рамках проекту «Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», що є одною з Ініціатив інфраструктурної програми для України Німецького уряду та виконуються німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Ініціативи націлені на допомогу регіонам з найбільшою кількістю внутрішньо переміщених осіб, а саме: Харківська, Дніпропетровська та Запорізька області.

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрями німецької співпраці з Україною є: демократія, громадянське суспільство, державне управління, децентралізація, енергетика та сталий економічний розвиток. Окрім пріоритетних напрямів німецька співпраця охоплює, зокрема, підтримку подолання кризових ситуацій на сході України. Також буде продовжено співробітництво у сфері запобігання ВІЛ/СНІД.

 

Запрошуємо до участі всіх зацікавлених осіб!

Більш детальна інформація:

тел.: +38(067) 539-00-27 або e-mail: ngo.ipr@gmail.com

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ