Пошук консультанта з надання консультаційних послуг для ВПО з послуги соціальної інтеграції та реінтеграції як виду соціального захисту ВПО

27 Червня 2023

ГО “Інститут податкових реформ” шукає консультанта з надання консультаційних послуг для ВПО з послуги соціальної інтеграції та реінтеграції як виду соціального захисту ВПО в рамках проєкту. 

 

Замовник послуг: ГО “Інститут податкових реформ” в рамках проєкту “Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами” в рамках виконання умов Угоди № 008-ОСНА-23 від 12.05.2023 року про надання гранту за фінансової підтримки БО “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД”.

 

  1. Умови надання послуг та здійснення оплати:

1.1. Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг. 

1.2. Вартість послуг , обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуги, і вартості години.  

1.3. Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали. 

1.4. За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні). 

1.5. Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг. 

 

  1. Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу: Планується підтримання пропозиції одного надавача послуг. 
  2. Кваліфікаційні вимоги, технічне завдання та критерії оцінки знаходяться в розгорнутому оголошенні №5
  3. Перелік документів, які необхідно подати: 

4.1. Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення  

4.2. Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (Додаток № 2). 

4.3. Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та дипломи/сертифікати, документ ФО або ФОП).

 

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

  1. Особливі умови: 

5.1. Документи подаються в електронному вигляді на адресу ngo.ipr@gmail.com  з поміткою в темі листа Консультант з надання консультаційних послуг для ВПО з послуги соціальної інтеграції та реінтеграції як виду соціального захисту ВПО

5.2.  Термін надання послуг: з 10.07.2023 по 30.08.2023 

5.3. Термін подання документів: 03 липня 2023 р.

За додатковою інформацією звертатися до ГО «Інститут податкових реформ» за телефоном:  +38 067-539-00-27  (Олексій Грицай), е-mail: ngo.ipr@gmail.com, з поміткою в темі листа «Питання».

 

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ