Пошук консультанта для надання консультаційних послуг для ВПО (оформлення документів ВПО для забезпечення своїх прав, отримання гуманітарної допомоги тощо)

25 Липня 2023

ГО “Інститут податкових реформ” шукає консультанта для надання консультаційних послуг для ВПО (оформлення документів ВПО для забезпечення своїх прав, отримання гуманітарної допомоги тощо) в рамках проєкту.

 

Замовник послуг: ГО “Інститут податкових реформ” в рамках проєкту “Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами” в рамках виконання умов Угоди № 008-ОСНА-23 від 12.05.2023 року про надання гранту за фінансової підтримки БО “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД”.

 

  1. Умови надання послуг та здійснення оплати:

1.1. Оплата послуг, зазначених в цьому оголошенні, здійснюється на основі Договору про надання послуг.

1.2. Вартість послуг , обумовлених Договором, визначається із часу, необхідного для надання послуги, і вартості години.

1.3. Надавач послуг надає послуги на власний ризик, не підпорядковується правилам внутрішнього трудового розпорядку, а самостійно на власний розсуд надає замовлені послуги, для чого використовує власні засоби та матеріали.

1.4. За умовами Договору надавач послуг зобов’язується надати Замовнику Послуги на основі Технічного завдання (описаного нижче в оголошенні).

1.5. Підтвердженням фактичного надання і отримання послуг є оформлений Акт про надані послуги. Оплата послуг здійснюється за безготівковим розрахунком після їх надання та прийняття у повному обсязі та підписання Акту про надання послуг.

 

  1. Кількість потенційних надавачів послуг в рамках конкурсу: планується підтримання пропозиції одного надавача послуг.
  2. Кваліфікаційні вимоги, технічне завдання та критерії оцінки знаходяться в розгорнутому оголошенні №4.
  3. Перелік документів, які необхідно подати: 

4.1. Заповнений, підписаний та відсканований Додаток №1 до оголошення

4.2. Заповнена, підписана та відсканована інформація щодо ставок оплати за останні три роки за встановленою формою (Додаток № 2).

4.3. Усі документи, які вимагаються Додатком до оголошення (зокрема резюме та дипломи/сертифікати, документ ФО або ФОП).

 

Зверніть увагу: Документи, які передбачають підпис учасника конкурсу, мають бути підписані та надіслані скан-копії.

  1. Особливі умови: 

5.1. Документи подаються в електронному вигляді на адресу ngo.ipr@gmail.com  з поміткою в темі листа Консультант для надання консультаційних послуг для ВПО (оформлення документів ВПО для забезпечення своїх прав, отримання гуманітарної допомоги тощо).

5.2.  Термін надання послуг: з 07.08.2023 по 30.09.2023 

5.3. Термін подання документів: 01 серпня 2023 р.

За додатковою інформацією звертатися до ГО «Інститут податкових реформ» за телефоном:  +38 067-539-00-27  (Олексій Грицай), е-mail: ngo.ipr@gmail.com, з поміткою в темі листа «Питання».

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ