Експерт ІПР презентувала методику медіації під час Регіонального форуму малого та середнього бізнесу

15 Липня 2016

Регіональний форум малого та середнього бізнесу у Запоріжжі

У липні у Запоріжжі відбувся Регіональний форум малого та середнього бізнесу, в якому взяла участь експерт ІПР Лариса Церетелі.

На форумі учасники озвучили найбільш болючі проблеми, з якими доводиться стикатися під час здійснення підприємницької діяльності. Проблеми, висвітлені підприємцями, не нові:
– вимагання чиновниками хабарів;
– непрозора дозвільна система;
– втручання контролюючих органів у їхню діяльність.

Експерт ГО «Інститут податкових реформ» Лариса Церетелі була запрошена презентувати методику медіації як альтернативного способу вирішення спорів в податковій сфері.

Вона зазначила, що медіація – це один із елементів створення комфортних умов для ведення бізнесу та реального зменшення тиску з боку податкових органів. Медіація стане особливо актуальною в умовах однорівневого оскарження рішень за результатами перевірок ДФС, яке чекає на нас з січня наступного року.

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ