У Харкові відбулася прес-конференція “Громадські ініціативи для розвитку міста”

10 Липня 2017

Прес-конференція “Громадські ініціативи для розвитку міста”

Голова Ради ГО “Інститут податкових реформ” Олена Хотенко, під час прес-конференції у Харкові на тему: “Громадські ініціативи для розвитку міста”, розповіла про поточні та заплановані проекти, які спрямовані на розвиток громад. Вона більш детально зупинилась на висвітленні реалізації разом з GIZ освітніх заходів, які мають загальну назву “Фінансовий менеджмент для НГО: просто про складне” (за підтримки Initiatives of the Infrastructure Programme for Ukraine).

Адже у м. Харків для громадських активістів були проведені тренінги експертами ГО “Інститут податкових реформ”. Подальше навчання буде проводитись у формі вебінарів.

Хоча в Харківській області зареєстровано 1200 громадських організацій, що значно менше, ніж у Дніпропетровській (2500) або Закарпатській (2700) областях. Однак, на думку Олени Хотенко, небайдужість та прагнення до змін місцевих активістів свідчить про гарні перспективи для регіону в майбутньому.

У прес-конференції взяли участь також: експерт ГО “Центр із боротьби з корупцією” Руслан Анфілов та координатор ІГ “Фундація креативного бізнесу” Михайло Радіо.

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ