ІПР підтримує збереження ССО‬ та закликає всіх долучатися до акції протесту!

8 Грудня 2015

9 грудня 2015 року о 9-30 під стінами Верховної Ради України відбудеться акція: “Ні імітаціям. За справжню податкову реформу! За Мораторій!”. До участі у мирному зібранні запрошуються підприємці, представники бізнес-асоціацій та організацій підтримки МСБ з усіх регіонів держави.
Від себе: Особисто прошу об’єднуватися небайдужих громадян, підприємців, збиратися та особисто їхати або іншим шляхом підтримати дане мирне зібрання.
Ми зобов’язані домогтися реальних змін для мілкого і середнього бізнесу. А це сьогодні 99% ринку України. Корінь зла саме в недолугому податковому законодавстві, за рахунок якого живе вся корупційна система країни і у звязку з яким Україна не квітне. Основний ворог тут, в середині держави – роками побудвана здирницька податкова система управління. Вона-насіння корупції. Мають бути чіткі і прості правила. Не будьте байдужими.

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ