Оголошуємо конкурс на проходження стажування в ІПР у м.Києві та м.Запоріжжі

16 Червня 2016

Запрошуємо вас взяти участь у Програмі стажування молоді в «Інституті податкових реформ” у м.Київ та м.Запоріжжі.
Експерти нашого інституту допоможуть вам опанувати найважливіші нюанси роботи у громадській організації, долучитися до процесу дослідження та формування державної фіскальної політики, оволодіти мистецтвом адвокації. Ми докладемо максимум зусиль задля розвитку лідерського потенціалу та формування вашого професійного іміджу.

Мета Програми: надати можливість молодим науковцям та студентам старших курсів взяти безпосередню участь у роботі неурядової громадської організації, долучитися до процесу дослідження державної фіскальної політики, підготовки  інформаційно-аналітичних матеріалів, розробки законодавчих пропозицій та нормативно-правових актів, організації публічних заходів та проектів, процесу адвокаціїї напряцьованих в Інституті рішень і таким чином створити передумови для особистісного зростання і успішної професійної діяльност.

Учасники Програми – асистенти, які проходять стажування у підрозділах Організації під керівництвом експертів беруть участь у проведенні досліджень та напрацюванні пропозицій з реформування державної фіскальної політики на всеукраїнському та регіональному рівнях. За час стажування асистенти засвоюють професійні та комунікативні навички, які сприяють досягненню мети Програми.

Програма включає наступні компонети:

  • Стажування – асистенти виконують аналітичну та моніторингову роботу під керівництвом експертів Інституту, беруть участь в організаційній роботі над проектами та заходами.
  • Навчання – тренінги та семінари з аналізу державної політики, методології і сучасних методик дослідницької роботи, основам законотворчого процесу та нормотворення, проектного менеджменту та адвокації.
  • Розвиток лідерського потенціалу – майстер-класи та зустрічі з керівниками органів місцевої влади, депутатми різних рівнів, підприємцями та громадськими діячами; тренінги з мистецтва самопрезентації, формування іміджу та розвитку комунікаційних навичок.

До обов’язків асистентів входить:

  • допомога в підготовці інформаційних та аналітичних матеріалів;
  • моніторинг законодавчих ініціатив, процесу розгляду законопроектів у Верховній Раді України, ведення інформаційної база даних з актуальних законопроектних ініціатив;
  • написання аналітичних та інформаційних звітів з проблематики чинного та проектного законодавства;
  • допомога в підготовці законопроектів та інших нормативно-правових актів;
  • виконання інших завдань, спрямованих на підвищення ефективності роботи Інституту та підтримання зв’язків із представниками громадських організацій та підприємцями, що співпрацюють з ІПР.

Асистенти зобов’язані відвідувати навчальні семінари та тренінги, щотижневі зустрічі з керівниками державних установ та місцевого самоврядування, депутатами різних рівнів, підприємцями та з громадськими діячами.

Форми стажування:

  • неповний день – розрахована на студентів, які постійно проживають у м.Запоріжжі. Асистенти зайняті у Програмі не менше чотирьох годин щодня, Обов’язковість особистої участі на тренінгах, семінарах та зустрічах з публічними людьми.
  • волонтер – розрахована на студентів, як мешканців міста, так і районах області, передбачає роботу інтерна не менше 4 годин на тиждень. Обов’язковіть особистої участі на тренінгах, семінарах та зустрічах з публічними людьми.

Конкурсний відбір:

  1. Конкурс анкет – анкета має відповідати встановленій формі і бути надісла у визначені терміни. Анкета кодується і розглядається Відбірковою комісією з  числа експертів ІПР та залучених фахівців відповідно до затверджених критеріїв відбору. Відбір півфіналістів до проходження співбесіди здійснюється відповідно до рейтингу. Тільки після цього анкети розкодовуються, а результати повідомляються конкурсантам.
  2. Індивідуальна співбесіда з відібраними кандидатами. Відбір на співбесіду та остаточний відбір учасників Програми здійснюється Відбірковою комісією за результами співбесіди.

Рішення Відбіркової Комісії остаточне, пояснення рішень не надаються. Адміністрація Інституту не приймає та не розглядає скарги та апеляції щодо результатів конкурсного відбору.

Тривалість стажування 2 місяці. Орієнтовний початок стажування 1 липня 2016 року, закінчення Програми 30 серпня.

Кандидат на участь у Програмі повинен відповідати таким вимогам:

  • бути громадянином України;
  • вільно володіти українською мовою;
  • вітається володіння іноземною мовою на рівні, достатньому для пошуку і обробки інформації;
  • бути студентом 3-4 курсу навчання, навчатися в магістратурі чи аспірантурі та бути академічно успішним;
  • мати досвід роботи з найбільш поширеним програмним забезпеченням ПК;
  • мати активну громадську позицію і брати участь у громадській діяльності;
  • бути віком до 30 років станом на момент подачі анкети.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, підготуйте конкурсний пакет:

Заповнена аплікаційна форма (обов’язково з фото, назва файлу «Anketa_PetrenkoAB»). Відсканована перша сторінка аплікаційної форми з вашим підписом (назва файлу «Anketa_PetrenkoAB_1»). Відсканована згода на збір та обробку персональних даних з вашим підписом (назва файлу «Anketa_PetrenkoAB_2»). Ваше фото окремим файлом (бажано як на паспорт, крупним планом обличчя, назва файлу «Photo_PetrenkoAB»).

НЕПОВНІ КОНКУРСНІ ПАКЕТИ НЕ БУДУТЬ БРАТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ.

Конкурсні пакети надсилайте:

  1. Для стажування в ІПР у Києві на адресу ipr.kyiv@gmail.com до 24:00 26 червня 2016 року. У темі листа, будь ласка, укажіть «Програма стажування в ІПР».
  2. Для стажування в ІПР у Запоріжжі на адресу ipr.zaporizhzhia@gmail.com до 24:00 26 червня 2016 року. У темі листа, будь ласка, укажіть «Програма стажування в ІПР».

Матеріали для завантаження:

Anketa_intership

Порядок проведення конкурсу

Положення про стажування

Опис Програми стажування в ІПР

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ