Зустріч медійників

21 Вересня 2017

19 вересня у м. Рівне в рамках проекту Rivne StartUP Club та Національної премії «MEDIA etc відбувся прес-бранч для журналістів з відомим теле- і радіоведучим та Головою «Комісії з журналістської етики» Андрієм Куликовим. Варто зауважити, що для Рівного такий різновид медійних заходів є новим. Поспілкуватися з ведучим зібралися головні редактори місцевих видань, провідні журналісти, керівники прес-служб та громадські активісти Рівного.

ГО «Інститут податкових реформ» займається реалізацією проекту StartUP Club у Рівненській, Дніпропетровській та Вінницькій областях. Також  планується започаткувати проект на Запоріжжі та Харківщині.

«Я вважаю, що такі проекти, як  Rivne StartUP Club сьогодні на часі, вони створюють нові «вікна можливостей». Саме тому я долучився до цієї ініціативи»,- зазначив Андрій Куликов.

У невимушеній атмосфері  рівненські журналісти обговорили  питання розвитку регіональних ЗМІ, поділилися своїми думками щодо сучасного стану медійного ринку з медіа-експертом. Самою обговорюваною стала тема економічного розвитку України та її висвітлення у засобах масової інформації.

Голова Ради ГО «Інститут податкових реформ» Олена Хотенко та Голова правління ГО «Громадське радіо» Андрій Куликов минулого року започаткували «MEDIA etc.».

Це Національна  премія для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва.

«Рівненщина була представлена значною кількістю матеріалів, проте бракувало журналістських матеріалів з радіо та телебачення. Сподіваємося, що цього року ситуація з цими категоріями буде кращою», – зазначила Олена Хотенко.

Користуючись нагодою, місцевій медіа-спільноті було повідомлено, що вже з жовтня цього року стартує конкурсний відбір робіт на премію «MEDIA etc.» та запропоновано  рівненським журналістам долучитися до участі.

Наостанок Андрій Куликов прочитав декілька власних перекладів англомовних пісень, що відкрило нову грань цієї непересічної особистості.

Загалом учасники прес-бранчу залишилися задоволеними форматом та змістом даного заходу, тож організатори будуть продовжувати дану практику і надалі.

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ