Інститут податкових реформ на фестивалі бізнес ідей «Startup Fest»

2 Грудня 2019

29.11.2019 року вже вдруге в Запоріжжі відбувся фестиваль бізнес ідей «Startup Fest». Фестиваль став місцем, де молодь має можливість заявити про себе та зробити перший крок до власної справи.

Цьогоріч ГО «Інститут Податкових Реформ» на чолі з Оленою Хотенко долучились до організації заходу та займали окрему дискусійну секцію під брендом Національної програми «Residence of Startups» (Резиденція Стартапів). До участі було запрошено менторів програми та успішних підприємців, котрі поділились із аудиторією власними успішними кейсами.

 – Сьогодні на форумі приймають участь багато представників державних програм, що опікуються стартап-програмами. Всі вони в один голос розповідають про те, як вони ефективно працюють та «вирощують» стартапи. Із цими твердженнями можна довго сперечатись. Україна всіма силами намагається увірватись в лідери країн по розвитку інновацій та стартапів, та, нажаль, у більшості випадків всі ініціативи залишаються на папері… Уряд постійно виділяє кошти, проводить битви та конкурси, але реальних переможців, які «вистрелили» – ніхто не знає. Чого ми тільки не бачили – і зустрічі урядовців зі стартаперами, і оголошення конкурсів і проведення битв… Якщо елементарно проаналізувати публікації в мережі пов’язані із темою стартапів, то складається враження, що кожен чиновник банально піарится на цій темі… Колишня влада обіцяла, що ми станемо нацією стартапів. А чи стали ми нею? – запитує присутніх із головної сцени фестивалю Олена Хотенко – керівник проекту «Residence of Startups», голова ради ГО «Інститут податкових реформ», віце-президент «Асоціації Платників Податків України».

Дискусійна секція «Residence of Startups» працювала для гостей фестивалю та для запрошених гостей – учнів від приватної школи «Ейдос». Одним із завдань школи є навчання вихованців основам підприємництва, тому старшокласники з радістю доєднались до участі, аби молодь все ж змогла визначитись – відкрити власну справу чи влаштуватись на роботу?  Безцінним підприємницьким досвідом із ними поділились Олександр Коломійцев (Директор ДП «Інвестиційно-інноваційний центр», керівник проекту «BESTINVEST»), Олександр Артем’єв (Регіональний координатор «Residence of Startups», підприємець із Києва) та Богдан Сидоренко (Підприємець, власник компанії «СБЛ Інвестмент рітейл груп», фахівець у галузі інтернет-бізнесу). Серед слухачів було проведено конкурс на кращу підприємницьку ідею. Переможці отримали подарункові сертифікати.

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ