“Ефект медіа” у Вінниці

11 Листопада 2019

Вінницькі журналісти зібралися у Вінницькому обласному молодіжному центрі “Квадрат”, щоб послухати як будуть розвиватись і конкурувати медіа у 2020 році. Розібратися з цим нелегким питанням допомогли експерти та організатори Національної премії «MEDIA etc.», в рамках якої було проведено захід.
Голова оргкомітету Media etc. Олена Хотенко розповіла про учасників конкурсу, важливість підтримки економічної журналістики в Україні, а також про трансформацію класичної журналістики. «Завдання національної платформи – вчасно побачити тенденції змін та шукати нові інструменти в роботі. А ще – вчасно допомогти медійникам створити своє обличчя, свій бренд, використовуючи кращі зразки сучасного світового досвіду».

Як соціальні мережі трансформують медіа та про необхідність об’єктивного висвітлення новин проаналізували разом з присутніми експерти з Києва.

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ