Дякую!

5 Листопада 2020

Голова Ради Інституту податкових реформ
Олена Хотенко

Хочу висловити вдячність: родині – за підтримку, друзям – за допомогу, команді – за самовіддачу, виборцям – за довіру, недоброзичливцям – за перешкоди, які я успішно здолала.

Позавчора Рівненська міська ТВК на своєму засіданні встановила результати виборів депутатів міської ради, згідно яких я обрана депутатом Рівненської міської ради.

Мене часто запитували в ході передвиборного марафону: чому я балотувалась до Рівненської міської ради, чи зможу повноцінно виконувати обов’язки депутата в разі обрання, наскільки здатна виконати свої обіцянки виборцям, що мене не влаштовує в місті.

Відповідаю.

Життєві обставини склались так, що я живу на два міста. Київ дозволяє мені брати участь у відстоюванні прав представників малого і середнього бізнесу, використовувати навіть найменші можливості для лібералізації українського законодавства.

Рівне – є для мене рідним містом. Я тут не народилась, але здобула вищу освіту, розпочала будувати свою професійну кар’єру. Тут мешкає моя родина, а син навчається у  місцевій гімназії, успішно функціонує мій бізнес.

Тому (як і більшості мешканців Рівного) мені не байдужа доля цього міста.Тож мотиви моєї участі в якості кандидата на місцевих виборах є простими, відкритим і загальнолюдяними – зробити його комфортним: для проживання, роботи, відпочинку, туризму. Так, зроблено багато, але сьогодення вимагає швидших і якісніших темпів розвитку. За період передвиборної кампанії ми з командою відвідали десятки багатоквартирних будинків, зустрілись з сотнями рівнян, отримали численні скарги та пропозиції, почули про найнагальніші проблеми мікрорайонів (незадовільні дороги, «довгобуди», застарілий громадський транспорт, високі тарифи, недостатня кількість дитячих майданчиків та облаштованих парків, ряд інших наболілих питань). Тож перелік першочергових моїх завдань було суттєво розширено.

Ще раніше мною було започатковано ряд ініціатив, які спрямовані на користь міста: фестиваль «Відкрита ніч» (спільно з Михайлом Іллєнком), «Rivne StartUP Club», арт-майданчик «Просто неба» та ін.

Мені близькі слова Вікторії Спартц (перша уродженка України, яка перемогла на виборах до Палати представників Конгресу США.): «Суспільство повинне цінувати креативність та інновації».

Вже мною розпочато вирішення частини проблем, які були озвучені рівнянами.

Тож зроблено багато, але попереду ще більше планів для реалізації та роботи з їх втілення. Всіх охочих допомогти – запрошую до співпраці.

І разом ми будемо піднімати рівень Рівного до стандартів європейських та комфортних міст.

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ