ДНІПРО створює «вікна можливостей»

24 Жовтня 2017

Україна – вперед і вгору! Саме з таким гаслом «Інститут податкових реформ», «Європейська молодіжна ліга», «Фундація креативного бізнесу» спільно з ДніпроОДА та ДП «Інвестиційно-інноваційний центр» провели черговий захід у рамках проекту Dnipro StartUP Club. Експерти поділились досвідом про побудову кар’єри, започаткування smart-бізнесу, успішними кейсами.

Ексклюзивний досвід і поради у своєму спіч-практикумі «Вікно можливостей» представив медіа-експерт, Посол доброї волі ООН, Голова правління «Громадського радіо» Андрій Куликов. «Я вважаю, що такі проекти, як StartUP Club сьогодні на часі, вони створюють нові «вікна можливостей». Саме тому я долучився до цієї ініціативи», — зазначив Андрій Куликов. Відвідувачі змогли задати питання експертам та отримати ґрунтовні відповіді.

«Я приємно вражена активністю дніпрян! На захід прийшли абсолютно різні люди, яких об’єднує прагнення до самореалізації. Це були і студенти, і молоді підприємці і представники громадських організацій переселенців та воїнів АТО. Іх згуртувало прагнення отримати інфо від першоджерел. Я впевнена у тому, що цей проект стане знаковим не лише для регіонів, а й для всієї України», – висловила свою думку Олена Хотенко, Голова правління «Інституту податкових реформ». ДніпроОДА представила ініціативи, щодо створення комфортного та інноваційного середовища для продукування та реалізації креативних ідей розвитку Дніпропетровського регіону.

«Команда #ДніпроОДА підтримує всі громадські ініціативи, особливо ті, які направлені на розвиток малого та середнього бізнесу у Дніпропетровському регіоні» — зазначив радник голови ДніпроОДА – Юрій Богданов.

#DniproStartUpClub — це інноваційний проект для тих, хто хоче побудувати успішну кар’єру, знайти престижну роботу, відкрити власний бізнес, налагодити співпрацю, навчитися правильно позиціонувати себе, стати лідером думок і мати вплив у суспільстві, опанувати методики особистого зростання та мистецтво публічного виступу. Нагадаємо, що вперше проект Dnipro StartUP Club було презентовано у серпні 2017 року. Тоді альянс громадських організацій провів круглий стіл на тему: «Проблеми та шляхи вирішення працевлаштування та самозайнятості населення Дніпропетровської області. Концепт «Dnipro StartUP Club». Крім того, спеціально для дніпрян було проведено воркшоп «Потужний старт кар’єри. Лайфхаки молодим фахівцям». Dnipro StartUP Club став продовженням проекту «Фінансовий менеджмент для НГО», який реалізується у Дніпропетровській, Харківській та Запорізькій областях спільно з міжнародним фондом «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH»

www.startupclub.com.ua

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ