А. Куликов розповів про “Вікно можливостей”

21 Вересня 2017

У Рівному 19 вересня відбувся публічний спіч-практикум Андрія Куликова «Вікно можливостей». Цей захід було організовано в рамках Rivne StartUP Club спільними зусиллями ГО «Це Рівне, друже!», ГО «Громадське радіо» та ГО «Інститут податкових реформ».

Rivne StartUP Club — це інноваційний проект для перспективної молоді, який відкриває нові можливості знайти роботу, налагодити співпрацю, отримати гранти та вдосконалити себе. Мета полягає в сприянні самореалізації молоді як основного чинника розбудови Рівного як сучасного молодіжного європейського міста.

Медіа-експерт, журналіст, Голова правління ГО «Громадське радіо» Андрій Куликов щиро ділився досвідом під час публічного спіч-практикуму. Зокрема, як діє «вікно можливостей» у його професійній діяльності: «Є такі правила: нема події — створи її, двері закриті — лізь у вікно». Саме тому нам необхідно створювати нові «вікна можливостей» для самореалізації. Вони є завжди, лиш потрібно вчасно знайти й уміти правильно скористатися ними. І часом, відмова від чогось — це перемога й шлях до відкриття нового «вікна».

Також Андрій Куликов розповів про людей та обставини розбудови та відродження «Громадського радіо», про його поширення Україною.

Зал ставив запитання, одним із них було: «А чи не думали ви повернутися на телебачення, чи надходять нові телепропозиції? І якщо так, то чи пристанете ви на них?». На що запитувач та всі присутні отримали таку відповідь: «На телебачення я не хочу з кількох причин: я вважаю, що в Україні його забагато, і наступна полягає в тому, що майбутнє за радіо і потрібно його розвивати. Існує багато розважальних радіостанцій, а інформаційних майже нема».

Зустріч відвідали понад 70 охочих, активно ставили запитання, фотографувалися та обмінювалися думками після заходу.

У публікації використано фото Наумчука Олега

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ