Участь в XXVI Економічному форумі – ще одна можливість перейняти досвід у іноземних партнерів

6 Вересня 2016

Економічний форум у м. Криниця-Здруй

Економічний форум у м. Криниця-Здруй — одна з найбільших у Центральній і Східній Європі щорічних конференцій, на якій зустрічаються політики, бізнесмени, діячі культури і громадські активісти. Сьогодні на півдні Польщі розпочався XXVI Економічний форум під цьогорічним гаслом “Європа у світлі викликів – об’єднані чи роз’єднані?” У заході візьмуть участь понад 3 тис. гостей з Європи, Центральної Азії та США.

Експерт ІПР Артем Вдовиченко у радіоефірі на «Голосі столиці» розповів про важливість міжнародного форуму для України. За його словами, минулого року, коли економічна та політична ситуація країни були невизначеними, Україна презентувала комплекс реформ. Сьогодні ж ця подія – майданчик для звітування, перш за все, перед кредиторами про використання коштів.

Також Артем Вдовиченко зазначив, що під час форуму українська сторона має можливість перейняти цінний досвід від партнерів щодо розвитку та сталого функціонування економіки. «У заході беруть участь європейські експерти, які були причетні до реформування економік у своїх країнах та які готові поділитися стратегічними планами щодо розвитку економічних систем. Це – велика кількість інформації та цінний досвід для подальших дій українського уряду в сферах економіки, енергетики, оборони та інших», – підкреслив він.

Одна із заявлених тем форуму – зміни норм і стандартів ведення бізнесу у сучасному світі. «Аби покращити умови ведення бізнесу в Україні, необхідно спростити адміністративні процедури, в тому числі в оподаткуванні. Рецепт успіху досить простий, питання лише в тому, коли ми почнемо його реалізовувати та впроваджувати в дію», – зазначив експерт ІПР.

Артем Вдовиченко переконаний, що «вдалі реформи здійснюються тоді, коли немає можливості відступати». Тому, на його думку, сьогодні в Україні саме час для проведення кардинальних реформ, які повинні принести позитивні результати та реальні успіхи.

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ