Презентовано «Податковий hub »

10 Серпня 2018

Одним з актуальних напрямків реформувань в Україні є зміна податкової сфери. Проблема детінізації для України є нагальною. Разом з тим українці готові сплачувати податки за умови чіткого розуміння куди спрямовуються ці кошти та відповідального й прозорого механізму цього процесу. Тож потрібно створити додаткові можливості для плідної реалізації малого і середнього бізнесу. Оскільки саме тут створюються нові робочі місця.

Серед інших існує необхідність забезпечити створення інформаційної кампанії, спрямованої на гармонізацію ставлення платників податків до податкової системи й створення лояльної комунікації між ними та профільними державними органами.

Робити це необхідно зрозумілою мовою не лише для вузькопрофільних фахівців своєї справи, а й для підприємливих громадян нашої держави.

Асоціація платників податків України (АППУ) ініціювала проект «Податковий hub – Рodatky.pro».

З метою обговорення найбільш актуальних проблем, можливостей гармонізації ставлення платників податків до податкової системи та презентації ініціативи АППУ «Податковий hub – Рodatky.pro» у прес-центрі ІА «Українські Новини» було проведено  «круглий стіл» на тему: «Відновлення довіри платників податків шляхом гармонізації відносин з державними органами. Реформи в Україні, світовий та європейський досвід. Ініціатива проекту «Податковий hub – Рodatky.pro».

Відкриваючи подію, Олена Хотенко (Голова ради Інституту податкових реформ та ТВ АППУ в Київській області) зазначила: «Ми хочемо, щоб наші люди лишались у своїй рідній країні та розбудовували її економіку». Саме тому і виникла ініціатива «Податковий hub – Рodatky.pro».

Учасниками заходу стали представники органів державної влади, бізнес-спільноти, громадських організацій, експертного середовища, ЗМІ.

Президент АППУ Грігол Катамадзе наголосив, що одним із важливих завдань цієї організації є налагодження комунікації між бізнесом та владою: «Ми відстоюємо позицію конструктивного діалогу між платниками податків і контролюючими органами. Це важко робити, але для розвитку країни є важливо». Виходячи з цього і пропонується дана ініціатива.

Презентувався «Податковий hub – Рodatky.pro» проектною командою: Русланом Анфіловим (директором Виконавчої дирекції територіального відділення АППУ в Київській області),  Михайлом Радіо, Наталею Мазур та Андрієм Станіславським. Унікальність ініціативи полягає в тому, що він відповідає місіям більшості потужних учасників реформування податкової сфери України. При взаємній згуртованості його можливо реалізувати без використання додаткових потужних ресурсів. Мова йде не про створення лише сайту, а формування податкового хабу, що включатиме і комплекс новітніх каналів передачі інформації (Facebook, Instagram, Youtube та Telegram). Він зосереджуватиме в собі сукупність необхідних знань у вигляді практичних кейсів. Будь-яка людина зможе отримати потрібну їй інформацію на прикладах.

Своїм баченням поділились: Руслан Гришко (Головне управління ДФС у Київській області), Юлія Шевченко (Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України), Валентина Голубенко (Державна фіскальна служба України), Юлія Орлова (Міністерство економічного розвитку та торгівлі України),  Дмитро Олексієнко (Громадська рада при ДФС), Ярослав Романчук (Міжнародний правий центр EUCON), Костянтин Швабій (Навчально-науковий інститут економіки), Андрій Кривонос (Асоціація франчайзингу), Ельвіра Ткачова (журнал «АгроPRO»).

«Податковий hub – Рodatky.pro» максимально спрямований для сприйняття представниками малого та середнього бізнесу, тут використовуватимуться тренди, популярні серед пересічного населення країни.

Сайт проекту: http://podatky.pro/

Е-mail ngo.appu.info@gmail.com

“Податковий hub – Рodatky.pro” відкритий для партнерства та співпраці.

 

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ