Останню з нагород переможцям Національної премії для журналістів “Media etc. 3.0” вручено!

18 Вересня 2019

11-15 вересня Олександр Ярощук та Христина Петренко (Kristina Petrenko) разом з командою альянсу організацій вирушили до Нідерландів, де взяли участь у масштабній міжнародній медіа-події IBC 2019 (м. Амстердам).

Подія проходила в масштабному конференц-центрі RAI Amsterdam (площа 112 200 м²).

Команда відвідала дискусійні панелі та виставки в різних напрямках медіа.

Однією з найбільш помітних на події стала секція Big Screen, де проходила презентація BBC Studios – «Planet innovation: A BBC Studios natural history showcase». Продюсер BBC Studios Рейчел Батлер разом з командою показали кадри з останніх фільмів ВВС та ознайомили учасників останніми технічними досягненнями. Вражаючі кадри з документальних природознавчих фільмів студії ВВС, останні моделі техніки для зйомок та дослідження природи та майстерність операторів і продюсера – таким відкрилась BBC Studios для аудиторії.

Журналістам, переможцям Національної премії «Media etc. 3.0», особливо цікаво було взяти участь в панелі «Building the new TV experience: Giving viewers what they want». Спікери розповіли як відповідати потребам глядачів та фоловерів в часи, коли кожного дня зростає популярність мережі Інтернет по всьому світу, коли понад 4 мільярди людей споживають відеоконтент онлайн та що очікують користувачі від телевізійного досвіду.

Окрім цього, делегація з України відвідала дискусійні панелі «Creating content for environmental change» і «FKTG: Transformation of the media industry – new challenges for business and people» та багато інших тематичних секцій. Яскраві емоції команда отримала на секції Future Zone. Future Zone поєднує в собі найсвіжіші ідеї, інновації та концептуальні технології міжнародної індустрії та наукових досягнень, і демонструє їх в масштабному креативному просторі на IBC Exhibition. Учасники мали можливість протестувати окуляри віртуальної реальності, розібратися з механізмами роботи сучасних звукових та відео-, радіо- пристроїв та комунікувати з представниками провідних медіа-компаній.

Голова оргкомітету “Media etc” та Голова Ради Інститут податкових реформ Олена Хотенко вказала на нові можливості, що відкриваються перед журналістами, які беруть участь у наших проектах. “Премія є тим вікном можливостей, завдяки якому молоді журналісти, навіть не досягши значних висот, мають змогу рости, розвиватись та брати участь у подіях такого масштабу”.

 “Міжнародний форум ІВС 2019 дає можливість почути та побачити найновіші тенденцій в медіа-сфері, що дуже круто, а також в майбутньому впроваджувати їх в Україні” – коментує Олександр Ярощук, журналіст-фрілансер. Журналістка з UA: Радіо-Буковина Христина Петренко (Kristina Petrenko) отримала надзвичайне задоволення від участі в події. “Це було фантастично! Круто, що людина з регіону реально має шанс отримати перемогу в конкурсі Національного рівня”.

IBC стала безцінним досвідом для налагодження комунікації, обміну досвідом з іноземними організаціями та професійного росту команди.

Слідкуйте за новинами Media etc, адже скоро почнеться прийом робіт на Media etc 4.0. Не втрачай можливість показати себе та виграти круту нагороду!

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ