Клуб української промоції «StartUр Club»: 2018

1 Грудня 2018

Михайло Радіо
Координатор Клубу української промоції «StartUр Club»

Клуб української промоції «StartUр Club» (http://startupclub.com.ua/) виник з ініціативи альянсу громадських організацій.

Нині в Україні триває процес децентралізації. Продовжуються утворюватись об’єднані територіальні громади і саме від їхніх керівників залежить наскільки ефективно і стратегічно правильно будуть використані нові повноваження та додаткові ресурси. Тож ми вважаємо, що впровадження елементів креативної економіки (за умови якісного втілення) буде досить вагомою складовою успіху не лише для окремих населених пунктів, а й нашої країни загалом. Необхідно також враховувати розвиток інновацій, адже через їх впровадження у виробництво або сферу обслуговування, зменшує потребу у робітниках (напр., нині все частіше в Інтернеті можна придбати квиток або викликати таксі і т.д.). Тому про цей важливий фактор теж потрібно пам’ятати.

Також експерти прогнозують ймовірність світової фінансової кризи у наближчі 12-24 місяці.

Одним з головних завдань проекту є створення сприятливо середовища, де б креативна та ініціативна молодь могла б на практичних прикладах успішних людей отримати нові знання про започаткування власної справи, здійснити обмін досвідом, об’єднуватись у формування ситуативних однодумців, розробляти механізми для реалізації своїх ідей, відкоригувати стратегію розвитку існуючого бізнесу, навчатись посилювати свою конкурентоздатність, ефективно просувати власні ініціативи. Актуальність роботи Клубу української промоції «StartUр Club» посилюється тим, що серед  глобальних завдань Цілі 8 сталого розвитку, яка разом з іншими 16  були прийняті світовими лідерами на Саміті ООН у вересні 2015 році значиться наступне: «До 2020 року суттєво скоротити частку молоді, яка не працює, не вчиться і не набуває професійних навичок».

Серед спікерів наших заходів професійні та успішні громадяни нашої країни, які працюють у найрізноманітніших сферах: журналісти, юристи, спортсмени, громадські активісти, музиканти, хореографи, продюсери, підприємці, блогери, засновники брендів, учасники телевізійних проектів, виробники харчових продуктів, фахівці сфери обслуговування та ін.

Проте отримання нових знань не обмежуються лише виступами та презентаціями, розроблено інформативні відеоролики, надаються консультації згідно надісланих запитів.

Участь в засіданнях «StartUр Club» є безкоштовною для тих, кого відібрано на конкурсній основі за реєстраційними формами. Тож інвестицією є лише вільний час та зусилля для втілення своїх задумів. Сподіваємось, що ці умови ми зможемо зберегти і в 2019 році.

За нинішній рік збільшено кількість регіонів, де проводились заходи. Подіями охоплено Вінницьку, Житомирську, Київську, Одеську, Рівненську області. До нас кожного разу долучається більша кількість прихильників.  Результати та позитивні відгуки  учасників мотивують наступного року продовжити цю роботу. Можливо провести Форум, на якому б презентувались результати учасників Клубу української промоції «StartUр Club», яких досягнуто завдяки нашому проекту.

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ