Інститут податкових реформ розширює партнерське коло

9 Червня 2016

Співпраця з Асоціацією Легальних Виробників Алкоголю та Асоціацією «Укрводка»

Нещодавно ГО «Інститут податкових реформ» підписав угоди про співпрацю з Асоціацією Легальних Виробників Алкоголю та Асоціацією «Укрводка».

Безсумнівним є той факт, що роль громадськості у формуванні фіскальної політики в галузі виробництва та обігу алкогольних напоїв зростає. Тому набуває обертів дієва співпраця між усіма учасниками цього процесу.

Ми впевнені, що шляхом обміну інформацією з проблемних питань оподаткування, ліцензування та контролю за обігом спирту, ГО «ІПР» разом з профільними асоціаціями стане рушієм змін на краще.

Наші спільні дії сприятимуть досягненню ефективних результатів у проведенні досліджень, наукових розробках та заходах, спрямованих на формування податкової політики в галузі виробництва та обігу алкогольних напоїв, відповідно до чинного законодавства України, правил, практики та етики.

Залишити відповідь

свіжі новини


Warning: Use of undefined constant date - assumed 'date' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 75

Warning: Use of undefined constant desc - assumed 'desc' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ngoiprorg/public_html/wp-content/themes/ipr/single-news.php on line 76

НАШІ ПАРТНЕРИ